Facaderenovering i høj kvalitet til gode priser

Hos Murermester Jonas Kindberg i Fjerritslev nær Aalborg, Brønderslev og Aabybro tilbyder vi grundig facaderenovering af alle typer facader på såvel private boliger som virksomhede.Vi har mange års erfaring i branchen og har altid fokus den høje kvalitet, som vi leverer til gode priser. Vi servicerer primært kunder i Nordjylland, men har mulighed for at arbejde i hele landet.

Facaderenovering kan være gavnligt, hvis du har en ældre bolig, der har været udsat for vind og vejr gennem mange år og ikke ser ud, som den har gjort. Her kan en gennemgribende facaderenovering af bygningen gøre underværker og skabe fornyelse.

Hvad koster facaderenovering?

En facaderenovering vil typisk have en totalpris frem for at tale om pris per m2. Vi kommer ud til dig og giver et uforpligtende tilbud på renovering af hele facaden, eller hvor du ønsker det skal udføres. Har du længe gået med tanken om at gøre noget ved det, kan vi hjælpe.

Ved renovering af facade er du med til at øge boligens værdi. Det skaber et tættere fundament, og det gavner økonomien i form af en mindre varmeregning. Så en facade er altså ikke kun til for synets skyld, eftersom den holder på varmen. Dog kan det også gøre en stor forskel, når du en dag skal sælge huset, hvis det ser pænt og sundt ud.

Få et godt tilbud på din facade

Vil du høre mere om, hvad en komplet facaderenovering kan gøre for din bolig og din økonomi på sigt, skal du være velkommen til at tage kontakt til os ganske uforpligtende. 

Du kan kontakte os på telefon 21 39 77 97 eller e-mail info@murermesterjonas.dk.

Kontaktoplysninger

Murermester Jonas Kindberg

Sandvejen 3, 9690 Fjerritslev

Tlf.: 21 39 77 97
E-mail: info@murermesterjonas.dk

CVR: 38294164

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt