Renovering af badeværelse i nydelige materialer

Drømmer du om renovering af badeværelse, eller et helt nyt badeværelse? Hos Murermester Jonas Kindberg i Fjerritslev nær Aalborg, Brønderslev og Aabybro er vi specialister i totalrenovering af alle typer huse - herunder ombygning af badeværelse i private boliger. Vi servicerer primært kunder i Nordjylland, men har mulighed for at arbejde i hele landet.

Vi har nogle kompetente folk, der står for det hele og formidler videre, således at du får dit drømmebadeværelse. Har du særlige ønsker til mønster, farve og udformning, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Mangler du inspiration i forbindelse med renovering af badeværelse, kan vi også hjælpe dig med råd og vejledning.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Skal du have nyt bad i nydelige materialer, er det lige en opgave for os. Vi tilbyder gode priser og regner et tilbud ud til dig på det samlede projekt til en billig pris. Renovering af bad er ofte med til at give huset et helt nyt frirum, som er opdateret til 2018-standarder - også i forhold til udseende.

Har du idéerne til, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, og er du ved at være træt af det gamle, er en komplet renovering af badeværelse lige det, der skal til. Det er desuden med til at gøre huset mere indbydende samt øger prisen. Vi udfører alle opgaver inden for badeværelsesrenovering - uanset størrelsesorden.

Vi giver et gratis tilbud på dit badeværelse

Er det ved at være på tide med en renovering af badeværelse, har vi erfaringen og kompetencerne til at føre projektet til dørs, så det lever fuldt ud op til dine forventninger. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan det kan se ud. 

Kontakt os for et tilbud på telefon 21 39 77 97 eller e-mail info@murermesterjonas.dk.

Kontaktoplysninger

Murermester Jonas Kindberg

Sandvejen 3, 9690 Fjerritslev

Tlf.: 21 39 77 97
E-mail: info@murermesterjonas.dk

CVR: 38294164

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle klager bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt